Місія нашої компанії - ми перетворюємо наші захоплення, знання, досвід та сучасні IT-технології в ефективність роботи підприємств.


Ми готові до таких змін самі і готові допомогти нашим друзям, знайомим, клієнтам, постачальникам. Звертайтеся і ми допоможемо підібрати найбільш ефективні для Вас схему та інструменти віддаленої роботи.

Детально  

BAS Роздрібна торгівля призначена для автоматизації бізнес-процесів магазинів, в т.ч. тих, що входять до роздрібної торгівельної мережі.

Детально  

Автоматизація бухгалтерського обліку на підприємстві – це прямий шлях до підвищення ефективності управління компанією. Завданням автоматизації є підвищення якості роботи бухгалтерів і бухгалтерії в цілому. Бухгалтерська програма дозволить Вам максимально повно використовувати кваліфікацію спеціаліста та спростити щоденну рутинну роботу бухгалтера.

Детально  

Прийнявши програміста на роботу, Ви відразу зіштовхуєтесь з організаційними проблемами. Постає питання: як проконтролювати програміста та керувати його роботою? Це проблема будь якого керівника, який бере програміста в штат і рано чи пізно розуміє, що проблему не вирішити без найму ще одного працівника – директора для програміста, та в кінцевому результаті і це вирішує проблему лише на 10%.


Детально  

Service Desk – це диспетчерська служба, яка в повній мірі є відповідальна перед клієнтами за надання погоджених з ними послуг і сервісів. Вона є центром прийому усіх скарг і пропозицій, здійснює контроль поточного стану сервісів.

Детально