Автоматизація роздрібної торгівлі

Місія нашої компанії - ми перетворюємо наші захоплення, знання, досвід та сучасні IT-технології в ефективність роботи підприємств.


Законопроект №1053-1 «Про внесення змін до Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» тепер став Законом № 128-IX від 20 жовтня 2019 року, а законопроект № 1073 - Законом № 129-IX від 20 жовтня 2019 року «Про внесення змін до Податкового кодексу щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг».
Ці закони викликали багато питань з боку малого бізнесу, оскільки перед підприємцями постало питання не лише про придбання касових апаратів та фіскальних реєстраторів, а й автоматизації магазинів комплексно.

Оптимальним рішенням буде придбання програми BAS Роздрібна торгівля. Адже дана конфігурація призначена для автоматизації бізнес-процесів магазинів, в т.ч. тих, що входять до роздрібної торгівельної мережі.
В ньому передбачено ведення обліку різних видів оплати та розширені можливості обліку грошових коштів. В інтерфейсі Робоче Місце Касира (РМК) є можливість настроювання тільки потрібних касиру операцій та обмеження його (касира) можливостей, при необхідності програма дозволяє касиру реєструвати продажі товару на різні організації і друкувати чеки. Вбудовані типові звіти дозволяють здійснювати план-фактний аналіз витрачання робочого часу.
Також в програмі «BAS Роздрібна торгівля» формується більш ніж 30 видів аналітичних звітів з різним рівнем групувань і детальним розшифруванням по всім видам операцій. В звіті представлені абсолютні значення показників за період, середні значення, динаміка показників в реальному часі і відносні показники ефективності торгівельних операцій.

Конфігурація підтримує роботу з такими типами обладнання:

  • обладнання, що підключається до робочих місць касира (сканери штрих-кодів, зчитувачі магнітних карт, фіскальні реєстратори, еквайрінг-термінали, дісплеї покупця, електронні ваги);
  • зовніші прилади які встановлені в торгівельному залі (електронні ваги з друком етикеток у режимі Offline);
  • прилади для роботи на складах;
  • термінали збору даних.

«BAS Роздрібна торгівля» підтримує двосторонній обмін даними з програмою «BAS Управління Торгівлею».